Kuveytli Aktivist: İsrail, Gazze’ye Saldırı Kararı Aldı

Zeyb El-Massari şahsi twitter hesabından şu twiti attı: Gazze Şeridindeki Filistin direnişine ve bunların başında Hamas hareketine kendilerini yeni bir savaşa hazırlamalarını tavsiye ederim. Çünkü Siyonist rejim savaş kararı aldı ve bu savaş önceki savaşlar gibi olmayacak, bilakis çok daha zor olacak ve tüm Filistin direnişi bu savaşa bütünüyle hazır olmalı.

GÖZAT  Siyonist İsrail'de Hamas'ın Yeni Gazze Lideri Korkusu

Bilindiği gibi Siyonist rejim Knesset üyesi Haim Yalin bu rejimin başbakanı Benyamin Netanyahu’nun Gazze şeridine saldıracağını açıklamıştı.

Siyonist rejim kanal 2 televizyonunun Yalin’den naklettiğine göre; bu savaşın sebebi güvenlik ya da askeri değil. Aslında Netanyahu, hakkındaki yolsuzluk dosyası ve son soruşturmalardan kamuoyunun dikkatini kaçırmak amacıyla Gazze şeridine yeni bir savaş açmak istiyor.

GÖZAT  Siyonist İsrail Yine Gazze'ye Saldırdı: 2 Şehit

Diğer yandan Siyonist rejim savaş bakanı bu haberi yalanlayarak, kuzey ve güney sınırlarında yeni bir savaş kararı almadıklarını iddia etti.

Avigdor Lieberman bazı Knesset bakan ve üyelerinin İsrail’in bahardan önce Gazze’ye saldıracağı yönündeki iddialarının asılsız olduğunu öne sürdü.