SİYONİST Damadın TÜRKİYE Ziyareti ve ENERJİ Ortaklığı…

ABD Başkanı Donald Trump’ın damadı ve üst düzey danışmanı Siyonist Yahudi Jared Kushner Türkiye’ye gelmişti.

Siyonist Kushner, Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından kabul edildi ve görüşmeler yapıldı.

Türkiye – İsrail Normalleşmesi Hızlanabilir!

Enerji uzmanlarına göre bu ziyaret Türkiye ile Siyonist İsrail arasındaki ilişkiler açısından yeni bir dönemi beraberinde getirebilir.

Mısır’ın, Siyonist İsrail’i devre dışı bırakarak Güney Kıbrıs Rum Yönetimi ile yaptığı enerji anlaşması, Türkiye – İsrail ortaklığı ve gazın Anadolu’dan Avrupa’ya taşınması sürecini hızlandırabilir.

Mısır – Güney Kıbrıs Anlaşması ve İsrail

Mısır ile Güney Kıbrıs yönetimi Siyonist İsrail’in yer almadığı bir anlaşma ile Afrodit sahasından çıkan gazı Mısır’da sıvılaştırarak taşıyabilmek için bir boru hattı anlaşması yapmıştı.

Siyonist İsrail’in de ilgilendiği Afrodit bölgesi hakkındaki bu gelişme, İsrail’in Türkiye – Avrupa doğal gaz hayaline bir darbe anlamına geldiği için Türkiye ile İsrail arasında bir hızlı normalleşmeyi beraberinde getirebilir.

İsrail Gazının Türkiye’den Geçiş İhtimali Arttı

İsrail’in Leviathan bölgesinden çaldığı gazı Türkiye üzerinden Avrupa’ya taşınmasına yönelik çalışmalara ivme kazandıracak bir gelişme.

Siyonist Yahudi Kushner ve ailesi, İsrail Başbakanı Netanyahu ile oldukça yakın ilişkilere sahip. Kushner’in çantasında ayrıca Filistin sorunu ve Ortadoğu’da sözde barış sürecine ilişkin yeni oyunlar bulunuyor.

Türkiye-ABD-İsrail Daha Da Birbirine Yaklaşır!

Bu süreç aynı zamanda Türkiye ve İsrail’in stratejik ortaklığına güç verecek ve Siyonist İsrail’in doğal gaz çaldığı Leviathan sahasından Türkiye’ye uzanacak boru hattının inşasını gündeme getirecek.

Leviathan-Türkiye boru hattı eğer uygulanırsa, Doğu Akdeniz için bir Siyonist işgal anlamında güvence olur ve Akdeniz’de Türkiye-ABD-İsrail stratejik işbirliğini kalıcı kılar.