KORKAK Siyonist Askerler “BU” Silahlardan MEDET Umuyor

Konuyla ilgili açıklama yapan fuar müdürü, silahların İsrail askeri sanayinin ürünleri olduğunu, bazı parça ve silahların askeri sanayide büyük oranda geliştirildiklerini belirterek “Burada askeri olarak yüzde yüz imalatımız olan silahlarımız da var” dedi.

Siyonist işgal rejimi uzmanı yaptığı değerlendirmede işgal rejiminin bu fuarla iki hususu amaçladığına dikkat çekerek şunları söyledi:

“İşgal rejimi işgal ordusundaki kara güçlerinin özellikle güney (Gazze) ve kuzey (Lübnan) cephesinde kara güçlerine duyulan güven duygusunun yok olma korkusunu yaşıyor. Bu fuarla askerler kadar, askerlere güvenen toplumun güven duygusunu güçlendirmek istiyor. İkinci hedef ise, işgal rejimi korku yaymak için askeri gücünü bölgedeki Arap ve İslam ülkelerine göstermek istiyor. Diğer bir hedefi ise, daha çok para kazanmak için yeni silah pazarları kurmak.”

Fuarda, insansız hava aracından hafif makineli tüfeklere, tanktan güdümlü füzelere, askeri helikopterden lazerli silahlara kadar hafif ve ağır birçok silahın sergilendiği görüldü.

Filistin halkına karşı her türlü silahı kullanan işgal rejimi, diktatör ve zalim rejimleri de azgın silahlarla donatmaktadır.

Savaş ve gözyaşının olduğu birçok savaş bölgesinde işgal rejimi yapımı silahları görmek mümkündür.