KASSAM: İsrail’e Benzersiz Bir Darbe Vuruldu!

İzzettin el-Kassam Taburları sözcüsü, Keskin Kılıç operasyonunu, Siyonist düşmana benzeri görülmemiş bir darbe olarak nitelendirdi.

El-Meyadin haber ajansının bildirdiğine göre, İzzettin el-Kassam Taburları sözcüsü Ebu Ubeyde; “Keskin Kılıç operasyonu, Siyonist rejimin istihbarat servisi, özel birimleri ve gizli servisleri için benzeri görülmemiş bir darbedir.” diye belirtti.

Keskin Kılıç operasyonu ile elde elde bilgilerin, gerçek birbilgi hazinesi olduğu vurgulandı.

İzzettin el-Kassam Taburları sözcüsü Ebu Ubeyde, yaptığı açıklamanın devamında şöyle dedi: “Keskin Kılıç operasyonu ve diğer operasyonlarda Filistin direnişinin elde ettikleri, Filistin halkı için bir iftihar vesilesidir.”

Ebu Ubeyde; “Direniş, kendi seçeneklerini doğru bir şekilde belirleyebilir ve düşmanın gelecekteki beklentilerine aykırı kararlar alabilir.” dedi.

İzzettin el-Kassam Taburları sözcüsü; “El-Kassam, önümüzdeki haftalarda Keskin Kılıç operasyonunun ayrıntılarını ve elde edilen başarıları açıklayacak.” diye belirtti.

İzzettin el-Kassam sözcüsü; “Düşman sahip olduğumuz şey hakkında çok endişeli olmalı ve sonuçlarına dikkat etmelidir. İhtiyarımızda olanları, işgal rejimi en kötü kabuslarında bile görmedi ve direniş, düşmanla savaşmak için bu güvenlik ve istihbarat hazinesini kullanacak.” diyerek İsrail’e uyarıda bulundu.