KASSAM: İsrail’i KORKU Sardı!

Hamas’ın askeri kanadı olan Kassam Tugayları korsan İsrail rejimini uyardığı mesajında, Filistin topraklarına el uzattıkları takdirde direniş güçleri hiç beklemeden karşılık vereceklerini belirtti.

Filistin İslam direniş hareketi Hamas’ın askeri kanadı olan İzzeddin Kassam Tugayları, Hamas hareketinin 31. Kuruluş yıldönümü dolaysıyla düzenlenen törende direniş güçleri var gücüyle siyonistlere karşı saldırıya geçtiklerini, bugün korku siyonistleri sardığını belirtti.

İzzeddin Kassam Tugayları ellerinde bulunan füzeler ve mermiler ve bombaların hakkında da direnişin bu mühimmatlarla saldırıları düşmanların çeliklerini bile eriteceğini vurguladı.

İzzeddin Kassam Tugayları Cumartesi günü de Gazze şeridinde muhteşem bir askeri geçit töreni düzenleyerek geçit sırasında türlü modern füzelerini ve roketlerini sergiledi.

Siyonist rejim ordusunu uyaran İzzeddin Kassam Tugayları, Filistin halkına ve direniş güçlerine yaklaştıkları takdirde ağır hezimete uğrayacaklarını ve Filistin topraklarında gömüleceklerini vurguladı.

Hamas hareketi 14 Aralık 1987 tarihinde ve Taş intifadası adı ile ün yapan Filistin milletinin birinci intifadası ile birlikte kuruldu.