KASSAM: İsrail, Azap Verici Bir Fatura Ödeyecek

Kassam Tugayları’nın askeri sözcüsü “Ebu Ubeyde”, ulusun halklarını, sarsılan Siyonist projeyi devirmek için harekete geçmeye ve işgal altındaki Filistin sınırlarına doğru yürümeye çağırıyor.

Kassam Tugayları’nın askeri sözcüsü Ebu Ubeyde, Perşembe günü yaptığı açıklamada, İsrail düşmanının “acı verici ve zalimce” olacak büyük bir fatura ödeyeceğine söz verdi ve işgalin Mescid-i Aksa’ya ve Filistin halkına karşı işlediği suçların bedelini ödeyeceğini de sözlerine ekledi.

Ebu Ubeyde, sesli bir konuşma sırasında, dünyanın hala çocukları ve sivilleri öldürmek ve güvenli evleri bombalamak gibi Siyonist suçları izlediğini söyledi ve “El Aksa seli” savaşının marabout’ların ve silahlı adamların olduğu her santimine yayılması çağrısında bulundu.

Direniş hala sahanın gidişatını kontrol ediyor ve ne zaman saldıracağını biliyor, dedi.

Kassam Tugayları’nın askeri sözcüsü, her yerde ulusun kitlelerini onurunu ve dışlanmasını savunmaya çağırdı ve bugün İsrail düşmanının 75 yılın en kötü döneminde olduğunu ekledi.

Ulusun halklarını, sarsıcı Siyonist projeyi devirmek için harekete geçmeye ve işgal altındaki Filistin sınırlarına doğru yürümeye çağırdı.

Ebu Ubeyde, Filistin halkına ve tüm ulusa Gazze’deki direnişin güvende ve işgalciye karşı uzun bir savaşa hazır olduğuna dair güvence verdi.