İsrail’den Filistin Direniş Liderlerine Suikast Tehdidi

İsrail rejiminin Salı sabahı işlediği suç ve İslami Cihad hareketinin üç komutanının şehit edilmesinin ardından Hamas’ın bu suça karşılık vermek için İslami Cihad’a katılmasından endişe duyan Siyonistler, Hamas’ın siyasi ve askeri liderlerini suikastle tehdit ettiler.

İsrail enerji başkanı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

Hamas, olası füze saldırılarına Hamas askeri kolu “Kassam Tugayları”nın başkomutanı “Muhammed el-Zaif” ve “Yahya El-Sanvar” da katılırsa, Gazze Şeridi’ndeki bu hareketin başı hedeflerimiz olacak ve onlara suikast düzenlemeye çalışacağız.

Siyonist rejimin Salı sabahı Gazze’de işlediği suçlara ve İslami Cihat komutanları ile Filistin vatandaşlarının öldürülmesine Filistin direnişinin vereceği tepkiden duyulan korku, Siyonist yetkililerin varlığını o kadar kıskıvrak ele geçirdi ki,  ırkçı İsrail savaş bakanına göre onlar “her türlü senaryoya hazırlıklı” olmalıdır.

Salı sabahı Gazze Şeridi, Siyonist rejimin Gazze Şeridi sakinlerine yönelik düzenlediği hava saldırısına bir kez daha tanık oldu ve 15 kişi şehit oldu, 20 kişi yaralandı.​