SİYONİST İsrail’den, Kasım Süleymani Açıklaması!

İsrail Güvenlik Birimleri geçtiğimiz günlerde Gazze sınırındaki gelişmelerin General Kasım Süleymani’nin nezaretinde gerçekleştiğine ve generalin bununla beceriksiz bir İsrail portresi göstermek istediğine inanıyorlar.

İbranice yayın yapan haber ajansı Mafzak Life; Siyonist Rejim Güvenlik Birimlerinin Gazze sınırlarındaki gerilimin seviyesinin geçtiğimiz günlere göre arttığını gözlemlediğini ve İsrail Ordusunun Gazze sınırlarında önümüzdeki günlerde binlerce kişinin katılması beklenen protesto için hazırlıklı olması gerektiğini vurguladığını duyurdu.

Siyonist Rejim Güvenlik Yetkilileri; Gazze olayları ve İsrail paraşütçü birliklerine ateş açılması eylemleri ile İsrail’in Suriye’deki faaliyetlerinin artması arasında bir bağlantı olduğuna inanıyorlar.

Bu İsrailli yetkililer İran Devrim Muhafızları Ordusu Kudüs Gücü Komutanı Kasım Süleymani’nin Gazze’nin son günlerdeki durumunu öncelikleri arasına aldığını ve İsrail’i Gazze sınırında küçük düşürerek beceriksiz bir İsrail portresi çizmek istediğini iddia ettiler.

Bu Siyonist Haber Ajansına göre, birkaç gün önce Gazze sınırlarında İsrail güçlerine karşı ateş açanların Filistin’deki faklı direniş grupları arasında İran’a en yakın ve bu ülkeyle en sağlam ilişkiye sahip olan İslami Cihad’a bağlı birimler olduğu düşünülüyor.