Kassam Tugayları Erez’de Siyonist Askerleri Pusuya Düşürdü

Siyonist işgal güçlerine karşı cephede kararlılıkla mücadele veren ve onlara ağır darbeler indiren İzzettin Kassam Tugayları Gazze Şeridi’nin kuzey kesiminde yer alan Erez’in batısında, karadan giriş yapmaya çalışan işgalci askerlere arkadan düzenlediği operasyonun ve onların araçlarını tahrip etmesinin görüntülerini yayınladı. 

Video görüntüsünde iki mücahit, işgalcilerin hatlarının arkasında cesaretli bir dalış yaparak işgalcilerden bölgeye toplanmış bir gruba ve onların araçlarına roketlerle saldırı düzenliyor. Atılan roketlerin hedef alınan araçlardan birinin üzerinde patladığı görülüyor. 

Yayınlanan görüntüler, Kassam Tugayları’nın işgal güçlerinin hedeflerine yönelik düzenlediği saldırıların doğruluğunu da ispat ediyor. Olayda işgal ordusu mücahitlerin öldürüldüğü ve operasyonun engellendiği iddiasında bulunmuştu. Ancak görüntüler onların iddia ettiklerinin aksine operasyonun başarılı olduğunu ve işgal hedeflerinin vurulduğunu gösteriyor.

Yayınlanan görüntüler aynı zamanda işgal güçlerinin saldırı planları yaptıkları bölgelerde kontrolün direnişçilerde olduğunu gösteriyor.