SİYONİST İsrail İle HİNDİSTAN Arasında SİLAH Anlaşması

“Zi Marker” ekonomi gazetesinin naklettiği habere göre, Hindistan ile İsrail arasında hava savunma sistemi silah anlaşması geçen hafta imzalandı. Bu anlaşma İsrail tarihinin en büyük silah anlaşmasıydı.

Gazete 2 milyar dolar değerindeki bu silah anlaşmasının İsrail’in şiddetli mali sorunlarla boğuşan  havacılık sanayi sektörünü canlandıracağını kaydetti.

GÖZAT  Türkiye Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: Hamas'a Silah Bırakması İçin Baskı Yaptık

Siyonist rejimin havacılık sanayi sektörü yaşadığı mali krizden dolayı birçok çalışanı işten çıkarmayı kararlaştırmıştı ama Hindistan ile imzalanan bu silah anlaşmasından sonra bu karardan vazgeçildi.

Söz konusu gazete; bu anlaşmanın (Hindistan’da) “Narendra Modi” rehberliğindeki aşırı sağcı hareketin iktidara gelmesiyle imzalanan anlaşmalardan biri olduğuna da dikkat çekti.

GÖZAT  Siyonist Basın: HAMAS, 3 Yılda 2000 FÜZE Denedi

Diğer taraftan Siyonist sağ kanata bağlı “Mikur Rişun” gazetesi de, Hindistan ile İsrail’in büyük silah anlaşmasının bu rejimin daha fazla silah üretimi ve buna bağlı olarak silah ihracatını arttırması için havacılık ve askeri sanayi araştırma programlarının mali kaynağı için hayati katkısına değindi.

Bu gazete geçtiğimiz günlerde yayınladığı raporda geliştirilmiş füze sistemlerini Siyonist rejimin bölgedeki üstünlüğünü korumak için ilk olarak kendisinin kullanacağını ve daha sonra Siyonist rejimle stratejik ilişkileri olan devletlere satacağını yazdı.

GÖZAT  Siyonist İsrail'in DAVUT SAPANI Yeni Füze Sistemi

Bu doğrultuda Siyonist  “Maariv” gazetesi, Hindistan’ın “Berhamus” füzelerini İsrail’e verdiğini açıkladı. Hindistan bir müddet önce bu füzeleri Rusya’nın işbirliği ile geliştirdi. Bu füzelerin İsrail’e verilme amacı, İsrail’in Lübnan Hizbullah’ının elinde bulunan Rus “Yakhont”  ve Berhamus füzelerine benzeyen füzelere karşı koyabilmek için füze kalkanı sistemlerini geliştirebilmesidir.

Maariv gazetesi Hindistan ve İsrail’in 90’lı yıllardan bugüne kadar 20 milyar dolar değerinde silah anlaşması imzaladığını kaydetti.