İSRAİL Generali: GAZZE Savaşlarında Bir Şey YAPAMADIK!

Siyonist rejim ordusu generallerinden Amtsia Han, Gazze’de geçmişteki savaşların Siyonist rejim için bir sonucu olmadığı ve Siyonist rejim ordusunun söz konusu savaşlardan herhangi bir kazanım elde edemediğini itiraf etti.

Siyonist rejim ordusu komutanlarından Amtsia Han, Siyonist kanal 7 televizyonuna verdiği demeçte, “Gazze’ye karşı geçen 3 savaşta, İsrail ordusunun hazırlıksız olduğu ve Ordu generallerinin söz konusu savaşları plansız bir şekilde ve belli bir hedefleri olmadığı halde başlattıklarına şahit olduk”diye kaydetti.

Siyonist general açıklamasının devamında şöyle dedi: Gazze savaşları herhangi bir getirisi olmadan günlerce ve haftalarca devam etti ve 1982’de ilk Lübnan savaşından beri, İsrail herhangi bir kazanım elde etmeden ardı ardına darbeler almaya devam etmiştir.

Bilindiği gibi Siyonist ırkçı rejim Filistin İslami Direniş hareketi Hamas’a bağlı İzzeddin Kassam Tugaylarını yok etmek amacıyla 5 yıl içerisinde 3 kez Gazze Şeridine savaş açmasına rağmen kendi hedeflerine ulaşmakta başarısız kalmıştır.