İşgalci İsrail Batı Şeria’da 15 Filistinliyi Gözaltına Aldı

İşgal güçleri Nablus’ta kentin doğusundaki Asker El-Cedid Mülteci Kampı’na baskın düzenleyerek Filistinli beş genci gözaltına aldı. Baskın sırasında evlerde arama yapan işgal askerlerinin evlerin altını üstüne getirdiği ifade edildi.

İşgal güçlerine ait dokuz devriye aracı kampa birçok yönden baskın düzenleyerek Mahmud El-Cebeci, Muhammed El-Esmer Es-Semmeri, Cemil El-Ekra’, Izz El-Ekra’ ve Ahmed Abd isimli gençleri gözaltına aldı.

GÖZAT  İsrail Açlık Grevindeki Filistinli Esirlere İŞKENCE YAPIYOR

İşgal güçlerinin Havara beldesine de baskın düzenlediği ve henüz kimlikleri öğrenilemeyen iki genci gözaltına aldığı belirtildi.

Bu arada işgal güçlerinin dün gece Cenin kenti sakinlerinden 20 yaşındaki İbrahim Fevzi Es-Saadi’yi kontrol noktasında durdurarak darp ettiği ve otomobilinin koltuklarını parçaladığı bildirildi.

GÖZAT  Hamas: Mahmud Abbas GAZZE HALKINI HEDEF ALIYOR

İşgal ordusu, yayınladığı bildiride Batı Yaka’da dün gece ve bu sabah erken saatlerde 15 Filistinlinin gözaltına alındığını açıkladı.

Bildiride, Filistinlilerden 2’sinin Havara beldesinde, 5’inin Asker El-Cedid Kampı’nda, 3’ünün El-Halil’de, 1’inin Selfit’te, 3’ünün Ramallah’ta ve 1’inin de Beytlahim’de gözaltına alındığı ifade edildi.