Filistin İSLAMİ CİHAD: Trump’ın Arabistan Zirvesinin Amacı TEFRİKA – FİTNE

ABD başkanı Trump’ın 23 Mayıs tarihinde Arabistan’ın başkenti Riyad’a bir ziyaret gerçekleştirmiş ve Müslüman Liderlerin önünde Filistin Direnişini “TERÖR” kelimesi ile ifade etmişti.

Filistin İslami Cihad Hareketinin İran’daki temsilcisi Nasır Ebu Şerif Tahran uluslararası kitap fuarında düzenlenen “Filistin ve Gelecek Ufuk” isimli sempozyumda bir konuşma yaptı.

GÖZAT  GAZZE'de AMERİKA Bayrağı ve TRUMP Maketi YAKILDI

İslami Cihad temsilcisi konuşmasında, İslam düşmanlarının Müslümanlar aleyhindeki komplolarına temasla, Müslüman ve bölge halklarının, düşmanların asıl amacının Müslümanlar arasında fitne ve tefrika çıkarmak ve Filistin davasını unutturmak olduğunu bilmeleri gerektiğini bildirdi.

Ebu Şerif ayrıca, Kudüs’ün tamamen kurtarılmasına kadar Filistin halkının direnişinin devam edeceğini vurgulayarak, siyonist rejim zindanlarında Filistinli esirlerin açlık grevlerinin devam etmesinin büyük bir inkılab olduğunu bildirdi.

GÖZAT  HAMAS: MÜSLÜMAN Liderlerin TRUMP'a Tepkisizliği UTANÇ VERİCİ

Yüzlerce Filistinli esir 17 Nisan tarihinden beri işgal rejimi zindanlarındaki kötü koşulları protesto etmek amacıyla açlık grevi başlatmış ve halen bu grevi sürdürmekteler.

Yapılan resmi açıklamalara göre halı hazırda 6 bin 500 Filistinli siyonist zindanlarında esir tutulmakta olup bunlardan 57’si kadın ve 300’ü çocuktur ve esirlerin sağlık durumunun çok kötü olduğu açıklanmıştır.