İSLAMİ CİHAD: Şehit Kanı, Özgürlerin Omzunda EMANET!

Filistin İslami Cihad Hareketi tarafından yapılan açıklamada ise, zalim Siyonistlere karşı kutsal direniş ve cihadın devam edeceği ve Batı Şeria’daki kahramanların tüm engellere rağmen zafere ulaşacağı belirtildi.

Açıklamada, “İşgalci güçlere karşı kendi topraklarını korumak için mücadele eden, Siyonistlerin terör ve katliamlarına karşı duran tüm halkımızı selamlıyoruz. Dökülen temiz kanlar heder olmayacaktır. Dökülen kanlar bizim ve boyun eğip teslim olmayı reddeden tüm özgürlerin omuzlarındaki bir emanettir” denildi.

Bergusi ve Nealive gibi şehitlerin kanlarıyla Filistin haritasını çizdiklerinin vurgulandığı açıklamada, Mahmud Abbas yönetimindeki Filistin Yönetimine de ağır eleştiriler yöneltildi.

Öte yandan, Filistin İslami Cihad Hareketi Genel Sekreteri Ziyad Nehale de katıldığı bir televizyon programında yaptığı açıklamada, Mahmud Abbas liderliğindeki Filistin yönetiminin Batı Şeria’daki hareketlerinin işgalci İsrail ve Yahudi yerleşimcilerin çıkarlarına hizmet ettiğini söyledi.

İsrail ile ilişkilerin normalleştirilmesi projesinin çöktüğünü kaydeden İslami Cihad lider, Batı Şeria’da yaşanan durumun bunun en büyük belirtisi olduğunu ifade etti.