İslami Cihad: Ramazan Ayı, İsrail İle Şiddetli Bir Savaşa Sahne Oluyor

Filistin İslami Cihad hareketinin üst düzey bir üyesi, Ramazan’ın geri kalan günlerinin Kudüs’ün işgalcileriyle şiddetli çatışmalara sahne olacağını söyledi ve Siyonist rejimin herhangi bir aptallığı konusunda da uyardı.

Muhammed Şalah, Ramazan’ın kalan günlerinin işgalcilerle şiddetli çatışmalara sahne olacağını belirterek, Siyonist rejimin her türlü aptallığının bu rejimin sonu olacağını vurguladı.

Filistin İslami Cihad hareketinin üst düzey bir üyesi olan Muhammed Şalah şunları söyledi: ‘Filistin halkı ile Siyonist rejim arasındaki savaş alanı hala açıktır ve savaş Batı Şeria’da, özellikle Cenin’de devam ediyor.

Cenin, işgal altındaki Batı Şeria’daki yiğitlerin ve direnişin kaynağı ve Batı Şeria’daki inkılabın mahzenidir. Bu nedenle işgalciler Cenin halkından intikam almak istiyorlar.

İşgalci rejim, Cenin kampını yıpratmak için planlı bir yönteme başvurdu, ancak bu, Cenin’in beyaz bayrak kaldırıp teslim olacağı anlamına gelmiyor. Çünkü Cenin’in yiğitleri kahramanca operasyonlarla düşmana acı çektirmeyi başarmış, tüm kesimlerden kahramanlara sahiptir.

İşgalcilerin mübarek Ramazan ayının ortasında Mescid-i Aksa’da yapmayı planladıkları eylem, savaş çanını çalacak ve Siyonist planın sonu olacaktır. Çünkü Batı Şeria’daki, işgal altındaki topraklardaki ve Gazze’deki halkımız Mescid-i Aksa’yı savunma savaşına katılacaktır.

Mübarek Ramazan ayının kalan günleri, işgalcilerle zorlu bir çatışmaya sahne olacak, direniş istikrarını koruyacak ve 2. Kudüs’ün Kılıcı Savaşını kazanacaktır.’

Muhammed Şalah aynı zamanda Mahmut Abbas’tan, Fetih hareketi ve El Aksa Şehitleri Tugayları üzerindeki vetosunu kaldırmasını ve bu kahramanların Filistin’i savunmak için diğer direniş gruplarıyla bir araya gelmelerine izin vermesini istedi ve şunları söyledi: ‘Filistin halkı, Filistin Yönetimi’nden ve onların Filistin sorununu çözme vaatlerinden hiçbir zaman memnun olmadı ve sadece kendi gücüne ve direnişe güvendi.’