İSLAMİ CİHAD: Liderlerimizin Esareti, Direnişin Azmini Kıramaz

Filistin İslami Cihad hareketi, hareket liderlerinden birkaçının tutuklanmasına tepki olarak katil İsrail’in bu tavrıyla Filistin Direnişinin daha da güçleneceğini vurguladı.

İslami Cihad Hareketi, katil İsrail güçlerinin bugün Batıl Şeria kentlerinde Filistinlilere karşı düzenledikleri yeni saldırıları ve İslami Cihad’ın üst düzey liderlerinden Said Nahla, Riyad Ebu Safiya ve Şeyh Nazir Nisar gibi bazılarını tutuklamasını şiddetle kınadı.

slami Cihad Sözcüsü Tarık İzzeddin bu hususta yaptığı açıklamasında “Mazlum Filistin halkı çocuklarına karşı her gün devam eden esir alınma operasyonları hiç durmuyorsa da işgalci İsrail’in bu tavırı Filistinli direnişçilerin azim ve iradesini kıramıyacaktır” diye vurgulıyarak “Siyonistler, İntifada’nın yanmakta olan ateşini asla söndüremezler, bizim kendi meşu haklarımızı geri alma yolundaki çabalarımızı durduramaz ve bizi işgal ettikleri bu topraklardan atamazlar” diye ilave etti.

İslami Cihad Sözcüsü İzzeddin ayrıca, bu hareket liderlerinden Said Nahla, Riyad Ebu Safiya ve Şeyh Nazir Nisar gibi direnişçilerin İşgalci İsrail güçlerince esir alınmasının, Filistin Direnişinin daha da güçlenmesine sebep olacağının altını çizdi.