İSLAMİ CİHAD: İsrail’in SUİKAST Hazırlıklarını Biliyoruz!

İslami Cihad Hareketi’nin askeri kanadı Kudüs Seriyyeleri’nden Siyonist İsrail’deki seçimlerin yaklaşması nedeniyle yükselen tehdit söylemleriyle ilgili açıklama geldi.

Hareketi ve liderlerini tek başına yakalama ve hedef alma girişimlerinin boşa çıkacağını belirten Kudüs Seriyyeleri, işgalci düşmana “Yanlış hesap yapmayın. Direniş ve liderleri seçim yarışınıza yakıt olmayacak” dedi.

Kudüs Seriyyeleri konuyla ilgili yayınladığı bildiride, Siyonist düşmanın hareket liderlerine saldırı düzenlemek için kurduğu oyunun farkında olduğunu ifade etti.

“Bu senaryo uygulanamaz” diyen Kudüs Seriyyeleri, hareket liderlerinin ve mücahitlerinin kanlarının işgalcilere ancak vebal olacağını bildirdi.

Kudüs Seriyyeleri, işgal güçlerini hareket liderlerine yönelik herhangi bir ahmaklığa kalkışmaması yönünde uyardı ve olası bir ahmaklığa misillemesinin ağır olacağını söyledi.

Siyonistlerin mücahit komutan Baha Ebu Atâ aleyhindeki kışkırtmalarının onu cihat yolunda yürümekten alıkoyamayacağını dile getiren Kudüs Seriyyeleri, hareketin askeri kanadının tam bir disiplin içinde ve İslami Cihad Hareketi Genel Sekreteri Ziyad En-Nehhale’nin emriyle hareket ettiğini açıkladı.