İSLAMİ CİHAD: İsrail Bir Aptallık Ederse Pişman Olur

Filistin İslami Cihad Hareketinin liderlerinden Ahmed Müdellel, Siyonist İsrail rejiminin, Gazze’ye yönelik herhangi bir saldırının tek kaybedeni olacağını belirtti. Müdellel, “Herhangi bir ihlale karşı sürekli hazır durumdayız” dedi. 

Filistin direniş örgütlerinden İslami Cihad Hareketi, İsrail rejimini Gazze Şeridi’ne yapılacak herhangi bir yeni saldırı girişimine karşı uyardı.

İslami Cihad yetkilisi Ahmed el-Müdellel, “İşgalci rejimin yöneticileri tarafından yapılan tehditler boştur. Gazze Şeridi’ne yönelik herhangi bir yeni saldırının onlar için kolay olmayacağını çok iyi biliyorlar” dedi. Ayrıca, “İsrail, direnişin karşı saldırılarını kaldıramadığı için böyle bir saldırının tek kaybedeni olacak” diye ekledi.

İslami Cihad’ın açıklamaları, Siyonist rejimin başbakanı Yair Lapid’in, Tel Aviv’in Gazze yönünden ateşlenebilecek herhangi bir mermi veya yangın balonuna “hızlı ve güçlü yanıt vereceğini” iddia etmesinin ardından geldi.

Müdellel, İsrail başbakanının seçim umutları doğrultusunda bu tür tehditlerde bulunduğunu söyledi. Lapid’in, Kasım ayında yapılacak seçimler öncesi, kendisini “aşırılıkçı ve Siyonist” seçmenlere sevdirmeye çalıştığını ifade etti.

İslami Cihad yetkilisi ayrıca, Kudüs’ün Kılıcı operasyonu sırasında direnişin performansının “Siyonist düşmana karşı mücadelede yeni bir aşama” olduğunu kaydetti.

Müdellel, Kudüs’ün Kılıcı savaşının, direnişin “muharebe tecrübesine ve yetkinliğine sahip olduğunu ve Siyonist rejim için ciddi endişe yaratabileceğini” kanıtladığını da ilave etti. “Direniş güçleri, Siyonistlerin herhangi bir ihlaline karşılık vermek için sürekli hazır durumda” vurgusunu yaptı.