İSLAMİ CİHAD Lideri, İRAN Devriminin 40. Yılını Kutladı!

Filistin İslami Cihad Hareketi lideri Ziyad Nehale’nin İran İslam Devrimi’nin 40. zafer yıldönümü dolayısıyla yayınladığı kutlama mesajı:

Rahman ve Rahim olan Allah’ın adıyla Alemlerin rabbi olan Allah’a hamdolsun. Salat ve selam Allah’ın resulüne, efendimiz Muhammed’e (saa), aline ve ashabına olsun. Kardeşlerim! Allah’ın selamı, rahmet ve bereketi üzerinize olsun.

40 yıl geçti. Devrim sürüyor ve sarsılmış da değildir.

40 yıl geçti. Devrim daha cüretli, daha öncü. Yolundan geri dönmedi.

40 yıldır devrim dünyayı doldurmaya devam ediyor.

İran, 40 Yıldır Aynı İran

40 yıldır Düşman İsrail’in umutları eriyor.

40 yıldır Tahran parlıyor, yöntem ve üslubunu değiştirmiyor.

40 yıldır Filistin varlığını koruyor. Kaybolmadı; zamanı ve mekanı dolduruyor.

40 yıldır Tahran, İsrail – Amerikan düşmanlığına karşı tüm özgürlerin şifresi

Değerli bacı ve kardeşlerim!

Bu mübarek devrimi kutluyoruz ve biz daha güçlüyüz, daha azimliyiz, daha başarılıyız ve Filistin yürüyüşümüzün devamında daha ısrarcıyız. Kara propaganda kampanyaları bizi caydıramaz ve bizi sarsmış da değildir.

Filistin’in Direnişi, İran’ın İradesi Daimi

Filistin direnişi ve İran iradesi daimidir. Daha kararlıdır. Allah’ın izniyle devam edip güçlenen bu birlikteliğe daha çok kanaat getirmektedir.

Bu birlikteliği İslam, cihad ve Filistin bayrağı gölgelemektedir. Yolculuğumuzun durağı ise barışın başkenti olan Kudüs’tür.

Başkaları sarsılırken, muhakkak ki bu, cüretli bir birlikteliktir. Daha öncüdür. Sahip olduğumuz her şeyle bunu koruyacağız.

Kendilerini korumak için düşmanla ittifak ederek veya onlarla yaşayarak direnişi durdurabileceğine veya öldüreceğine inananlar vehim edicilerdir.

Yücelen Cesur Halk: Filistin

Vatan toprağında çocukları şehit olarak yücelen ve düşmandan korkmayan bir halk, diri ve ölmez bir halktır. Saraylarında titreyip çarpışma sahasından uzak olan liderler ölüdürler ancak bilmezler.

Kardeşlerim! Halkımızın Filistin’de ve bulunduğu her mekanda yaşadığı zorluklar benzersizdir. Mülteci kamplarında, havaalanlarında, sınır kapılarında ve işgal edilmiş topraklarda…

İnsanlığın Alnında Utanç Lekesi

Bu acılar sadece savaşanların değil, insanlığın alnındaki utanç lekesidir. Filistin’de bitmeyen ölümler her gün insanlığın gözü önünde devam etmekte. Bu, insanlık aleminin vicdanını yitirdiğinin delilidir.

Bu zulme karşı mücadele etmekten tereddüt edilmemelidir. Bize karşı savaşanların güçleri ne kadar artsa bile onların zafer elde edemeyeceğine yakinen inanıyoruz.

Biz, bu toprakların, bu tarihin sahibiyiz. Acil davranıp son dakikada buraya yerleşenler zail olacaktır.

İsrail’e Seyirci Kalanlar, Zulme Ortaklar

Kardeşlerim! Silahlarını kendi elleriyle üreten Filistin halkı tüm imkanlarıyla işgale ders verecektir. Çocukları, batının güçlü silah ve teknolojilerini almış Neo-Naziler olan katillere karşı kılıç tutacaktır.

Filistin halkı, dünyanın bu zulmüne şahit olmaya devam edecek, hezimete uğramayacak ve ne kadar kurban verirse versin teslim olmayacaktır.

Filistinlilerin boğazlanmasına ve evlerinin gasp edilmesine seyirci kalanlar seyirci kalanlar günahkardır, suça ortaktırlar.

Ey Araplar! Ey Müslümanlar! Ne Zamana Kadar…

Ey Araplar! Ey Müslümanlar! Yahudilerin halkımıza her gün yaptıklarına sabır mı göstereceksiniz!

Uçaklarıyla bizi bombalıyorlar, füzeleriyle bombalıyorlar, onların iradesine boyun eğip topraklarımızdan gitmemizi istiyorlar. Hangi topraktan? Filistin’den, Kudüs’ten…

Ancak gitmeyeceğiz, savaşmaya devam edeceğiz. Kahraman halkımız hergün komplolardan, zulüm ve ölümlerden daha büyük olduğunu ispat etmektedir.

100 yılı aşkın bir süredir Siyonist proje ile karşı karşıyayız. Onlarca savaş, savaşlar arası savaş…

Yeni Teknik ve Taktiklerle Direniş

Düşman bir gün dahi durmadı. Ancak bir hakikat var; Filistin halkı hakkını savunmaya, vatanına bağlı kalmaya devam ediyor. Siyonist projenin ardındaki tarihte görülmemiş olan büyük desteğe rağmen.

İsrail’in temsil ettiği güç topluluğuna karşı halkımız her gün yeni direniş teknik ve taktikleriyle varlığını göstermektedir.

Direnişe devam ediyoruz. Buradayız. Batı Şeria’da Uzunluğunca Filistin’de… Gazze’de ümit yeniliyoruz. Her zaman Kudüs’e ve Filistin’e yönelmiş durumdayız.

İran, Filistin İle Aynı Safta

Son olarak, Biz bugün Filistin’de geçmişten daha iyi savaşıyor, daha iyi direniyor ve muhasarayla tüm geçmiş zamanlardan daha sert mücadele ediyorsak bu, mübarek devrimin zafere ulaşmasının ardından halkımızla ve Filistin davasıyla aynı safta duran İran İslam Cumhuriyeti’nin desteğiyledir.

İsrail yerine Filistin Büyükelçiliği’nin açılması ve Şehit Yaser Arafat’ın karşılanmasından bu lahzaya kadar halkımıza destekte hiç tereddüt etmediler, gecikmediler.

Devrim, İran’a Mübarek Olsun

Filistin davasına verdiği destek ve halkımızı desteklemesinden ötürü kendilerine uygulanan ambargo ve savaşlara rağmen… Devrim, İran’a mübarek olsun.

İslam ümmeti için tarihteki bu günler mübarektir. Nice yıllar güzellikler içerisinde olun, ümmetimiz güzellikler içinde olsun, Filistin halkı güzellikler içinde olsun.

Şeref şehitlerindir. Zafer halkımızındır.

Es- Selamu aleykum…