İşgal Edilmiş Filistin Toprakları Yeniden Özgür Olacak

Hicri yeni yıl ve bu yüz yılın Batılı güçlerin batacağı yüzyıl olduğunu belirten Devrim Muhafızları Başkomutanı Tümgeneral Selami, işgal edilen Filistin toprakların özgürleşeceğini söyledi.

İran Devrim Muhafızları ‌Başkomutanı Hüseyin Selami Dezful kentinde yaptığı bir konuşmada “Geçen yüzyıl, Müslümanların ve mustazafların köleliği yüzyılı, modern cehaletin yüzyılı olarak adlandırmışlardı ancak İslami devrimin mantığı söz konusu düzeni bozmak, bu düzenin yok olmasını sağlamak ve İslam’ın bisetini tekrar gerçekleştirmektir.” dedi.

Tümgeneral Selami yeni hicrî-Şemsî yüzyılın farkındalığın genişlemesi yüzyılı olduğunu belirterek “Yeni yüzyıl, değerlerin tekrardan doğacağı, İslami gelişimin gerçekleştiği ve işgal edilmiş toprakların geri alınacağı yüzyıldır. Geçtiğimiz yıllarda tüm baskılara rağmen hiçbir zaman duruşumuzu bozmadık ve ihtiyaçlarımız için kimseden bir yardım istemedik ve direniş yolunda kaldık.” ifadelerini kullandı.

İranlı üst düzey askeri yetkili konuşmasında direniş hareketinin bir lider gerektirdiğini hatırlatarak “Günümüzde de Müslümanların önderi korkusuz ve cesur bir kalple evrensel bir cephenin merkezinde durmuştur; Düşmanlarımız geri geri adım atıyor ve milletlerin uyanışı sayesinde artık onların politikalarının bir sonuç doğurması mümkün değildir.” İfadesini kullandı.

General Selami açıklamasının devamında 15. Hicrî-Şemsî yüzyılını şeytani güçlerin yok olacağı yüzyılı olarak nitelendirerek “Bu ülkeler geçtiğimiz yüzyılda küresel savaşlar başlatarak yüzlerce bin insanın hayatını kaybetmesine ve mülteci olmasına neden oldular.” şeklinde konuştu.

Tümgeneral Selami Suriye, Irak ve Yemen’in mevcut durumunun batılı ülkelerin Müslümanlara dayatmış olduğu bir vaziyet olduğunu belirterek “Batı cephesinin Vietnam, Japonya ve diğer noktalara saldırmasının sonuçları bellidir. Hala atom bombalarının sıcaklığı yüzleri yakıyor.” dedi.

İslami Devrim Muhafızları Başkomutanı Tümgeneral Selami açıklamasının devamında Siyonistlerin tehlikeli sularda yüzdüğünü belirterek “Eğer yaptıkları şer dolu eylemlerinden vazgeçmezlerse, onların dünyayla irtibatını sağlayan geriye kalan o birkaç delik de kapatılır.” uyarısında bulundu.

İranlı askeri yetkili “Biz şehitlerimiz için sadece cenaze töreni düzenlemekle yetinmeyiz; Biz intikam alırız ve bu son derece ciddi bir uyarıdır! Düşman, yaşananlardan ders almazsa, tekrar  (Erbil Mossad üssünün vurulması..) bizim acı saldırılarımızın hedefi olacaktır.” tehdidinde bulundu.