İRAN: Direniş Cephesi Dünyayı Dönüştürdü

Tahran Cuma namazı hatibi, Direniş Cephesi’nin bugün uluslararası bir cephe olduğunu belirterek, Direniş Cephesi’nin dünyayı dönüştürdüğünü söyledi.

Iranpress’in haberine göre, Hüccetü’l-İslam Kazım Sıddıki, bu hafta Tahran Üniversitesi’nde cuma namazı hutbesinde şunları söyledi: Bugünlerde direniş cephesinde yaşanan olaylar Velayet ve İmamet düşüncesinden kaynaklanmıştır ve bayrağı da rehberimizin ellerindedir.

Tahran’da cuma namazı hatibi, Cezayir parlamentosunun Siyonist rejim İsrail’le savaşa onay vermesine değinerek şunları söyledi: Irkçı Siyonistlerle mücadele için bu direniş cephesine her gün yeni bir sofra ekleniyor. Umarım tüm İslam devletleri, büyük liderimizin dediği gibi, Siyonist rejimle bağlarını keser, bu sahte rejimin büyükelçilerini sınır dışı eder ve İsrail’e karşı kapsamlı bir boykota başlar.

Huccet-ül İslam Sıddıkî, bugün İslam dünyasının önemli meselesinin Gazze olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti: İslam ümmeti ayetlere dikkat ederek umutlanmalı, Mücahidlerin arkasında durmalı ve Allah rızası için Gazze’deki mazlumlara her türlü desteği sağlamalıdır.