HAMAS: Maaş Zulmü, AŞAĞILIK Bir Politika!

Filistin Parlamentosu Başkan Yardımcısı Ahmed Bahr, Filistinlileri Ramallah’taki Filistin Yönetimi’nin işlediği “maaş katliamı” karşısında harekete geçmeye davet etti.

Bahr konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada, maaşların Filistin Yönetimi’nin bağışı değil memurların hakları olduğunu belirtti.

Şehit ve esir ailelerine bağlanan maaşların hayatlarını ve gençliklerini vatan için feda eden kahramanlar için yapılabilecek en az şey olduğunu dile getiren Bahr, memurların, şehit ve esir ailelerinin maaşlarının kesilmesinin büyük bir cinayet olduğunu söyledi.

Bahr, maaşların kesilmesinin ahlaki ve insani değerlerden yoksun kararmış kalplerin uyguladığı aşağılık bir politika olduğunu ifade etti.

Maaş katliamına imza atanların ulusal çıkarların aleyhine hareket ederek işgalcileri memnun etmeye çalıştıklarını belirten Bahr, maaşların kesilmesinin Yüzyılın Anlaşması projesinin uygulanması anlamına geldiğini dile getirdi.

Uluslararası topluma ve insan hakları örgütlerine seslenen Bahr, Filistin Yönetimi’nin insani değerlere ve uluslararası hukuka aykırı keyfi tavırlarına dur denilmesini istedi.

Bahr, maaş katliamı karşısında sessiz kalmanın Filistin Yönetimi’nin şehitlerin kanlarına ihanetine ortak olmak anlamına geldiğini bildirdi.