HAMAS: Gazze İçin İSRAİL’i Uyardı!

Filistin İslami direniş hareketi Hamas, korsan rejim İsrail’in Gazze şeridine hava saldırılarını arttırması üzerine bu rejimi tecavüzlerinin doğuracağı sonuçların hakkında uyardı.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Hamas Sözcüsü Fevzi Berhum, Filistin’in kahraman direnişi Filistin milletinin kanı siyonist rejim elebaşılarının seçim malzemesi olmasına asla müsaade etmeyeceğini vurguladı.

Sözcü Berhum, işgalci siyonistler Gazze şeridine dayattıkları krizlerden ve bu bölgede Filistin milleti ve Filistin direnişine saldırılarından sorumlu olacaklarını ifade etti.

Eli kanlı İsrail rejiminin Salı günü Gazze şeridine düzenlediği saldırıda Filistinli bir genç şehit düştü, iki kişi de yaralandı.

Bu arada korsan İsrail medyası da siyonist bir askerin Gazze şeridinin güneyinde yaralandığını duyurdu.Filistin’in Kudüs TV kanalı, yaralanan siyonist asker, İsrail ordusundan bir subay olduğunu belirtti.

Son aylarda ve özellikle büyük Geri Dönüş yürüyüşleri başladıktan sonra İsrail ordusu ile direniş güçleri arasındaki gerginlik iyice tırmanmaya başladı.

Bundan önce Filistin direnişinin siyonist rejimin tecavüzlerine füze yağmuru ile karşılık vermesi İsrail savaş Bakanı Avigdor Liberman’ın istifa etmesi ve siyonist kabinenin dağılmasına yol açmıştı.