Hamas: Filistinli Kadınlar, MİLLİ DEĞERLERİMİZİ KORUDU

Hamas Hareketi Kadın Kolları Başkanı Raca El-Halebi, Filistin kadınının güçlü bir şekilde emaneti yüklendiğini ispat ettiğini ve her türlü meydan okumaya karşı direndiğini tüm dünyaya gösterdiğini söyledi.

Hamas Hareketi’nin Gazze’de düzenlediği “Filistin Kadınının Milli Sabiteleri Koruma Mücadelesi” konulu konferansta konuşan El-Halebi, yılın bütün günlerinin Filistin kadını için olduğunu ifade ederek, Dünya Kadınlar Günü’nde de Filistin kadınını selamladıklarını belirtti.

GÖZAT  Gazzeli Kadınlar Savaş ve Ablukaya Direniyor

Filistin kadınının hiçbir gün milli sabitelerinden ödün vermediğini dile getiren El-Halebi, Filistinli kadınların sabiteleri korumak için canlarını, çocuklarını, mallarını, vakitlerini ve sahip oldukları her şeylerini verdiklerini söyledi.

Bu yıl ikincisi düzenlenen konferansta Filistinli kadın esirler, mülteciler, Kudüslü kadınlar ve Filistin kadınının eşsiz başarıları konuşuldu.

GÖZAT  8 Martta Filistinli Kadın Esirler De Unutulmadı

Konferansa Filistinli gruplardan temsilciler ve özgürlüğe kavuşan kadın esirler ile çok sayıda Filistinli kadın katıldı.

Hamas Hareketi Siyasi Birimi üyelerinden Mahmud Ez-Zehhar da konferansın açılışında yaptığı konuşmada, sabiteleri korumada Filistin kadının rolüne dikkat çekti.