HAMAS: Abluka ve Saldırı, İSRAİL’e Güven Getirmez!

Hamas liderlerinden milletvekili Müşir El-Mısri, abluka ve saldırıların işgal rejimine güvenlik getirmeyeceğini söyledi.

Milletvekili El-Mısri konuyla ilgili yaptığı açıklamada, direniş güçlerinin işgalci düşmana ağır ve acı verici bir ders vereceğine inandıklarını ifade etti.

Filistin halkının direnişin etrafında kenetlenmesine övgüde bulunan El-Mısri, direnişin onur mücadelesi verdiğini ve geri çekilmeyi reddederek yeni bir tarih yazdığını bildirdi.

El-Mısri, Filistin direnişinin işgalci düşmana denklemini kabul ettirdiğini ve saldırıya karşı saldırı dediğini belirtti.

İşgal rejimi liderlerinin tehditlerinin kahraman mücahitleri korkutamayacağını ve tam tersine kararlılıklarını artıracağını kaydeden El-Mısri, işgal ordusunun masum insanların evlerini yıkmasının ve savaş suçu işlemesinin Filistin halkının direniş azmini güçlendireceğini ifade etti.

El-Mısri, Ramallah’taki Filistin Yönetimi’ne de seslenerek, Gazze Şeridi’ne uyguladığı yaptırımları kaldırmasını ve Filistin halkının yanında yer almasını istedi.

İşgal ordusunun dün ve önceki gün Gazze Şeridi’ne düzenlediği yoğun saldırılarda 25 kişi şehit oldu ve 150’den fazla kişi de yaralandı.