GAZZE Halkı Yasak Fosfor Bombalarıyla KATLEDİLİYOR

Siyonist medya ve uşaklarınca yürütülen ve sahada meydana gelen Direniş Mücahidlerinin zaferlerinin üzerini örtmek ve Siyonist İsrail’i masum göstermek için yalan haberlerle gündemi değiştirmeye çalışanlar, Korkak İsrail’in yasak silahlarla kadın-çocuk demeden yaptığı katliamları ise görmezden gelmeye devam ediyor.

Siyonist rejimin Gazze’ye yönelik saldırılarında fosfor bombaları kullandığını ve işgalcilerin Filistinlilere yönelik soykırım yaptığını vurgulayan kaynaklar, Arap ülkelerinin ise bu konuya herhangi bir tepki vermediğini şaşkınlıkla izlediklerini ifade etti. 

Al-Mayadeen muhabiri, işgalci rejim savaş uçaklarının bugün Gazze’nin kuzey ve batısındaki bölgeleri hedef alarak meskun mahalleleri tamamen yok ettiğini, ambulanslara saldırdığını, bunun sonucunda birçok sağlık personelinin yaralandığını ve birçok Filistinlinin şehit olduğunu bildirdi.

Bu rapora göre işgalci rejimin Gazze’de bilinçli olarak tıbbi malzeme ve ekipleri hedef alması ilk kez yaşanmıyor daha önce de bu bölgedeki bir hastanenin önünde bir arabayı bombalama cinayeti yapılmıştır. 

Siyonist rejimin saldırganlığının beşinci gününde yerleşim yerlerinin, bilim ve araştırma merkezlerinin, okulların ve hatta sağlık merkezlerinin yoğun ve hedefli bombalandığı bildirilmektedir.