Filistinli Alimlerden Açlık Grevindeki Esirlere Destek Çağrısı

Filistinli Âlimler Konseyinin istişare heyeti başkanı Şeyh Muhammed Salih El-Mev’id yaptığı açıklamada, işgalcinin direniş liderlerine yaptığı zulme dikkat çekerek, tek kişilik tecrit odalarına alma kararının onlar için tehlike arz ettiğini söyledi.

GÖZAT  Lübnan Filistin Kampında Çatışmalar Bitti: 8 ÖLÜ 50 YARALI

El-Mevid yaptığı açıklamada, Siyonist işgal rejiminin Filistin halkına bu kadar zulmetmesi ve binlercesini haksız yere zindanlara atmasının olup biten karşısında susmayı tercih eden ümmet için utanç olduğunu ifade etti.

El-Mev’id çıplak göğüsleriyle düşmana karşı direnen, Mescidi Aksa’yı savunmak için ellerine geçirdikleri taş ve bıçaklarla düşmana karşı mücadeleyi sürdüren kahraman mücahitleri selamladıklarını belirtti.

GÖZAT  İslami Cihad: LÜBNAN ve FİLİSTİN Cepheleri Birleştirilmeli

El-Mev’id yaptığı açıklamanın devamında, “Direnişimizle, cihadımızla, toprağa düşen şehitlerimizin kanıyla, esirlerimizin sabrıyla, birleştirilen saflarımızla, ülkemizde mezhebi fitne ateşini söndürmemizle, birbirimize karşı beslediğimiz muhabbetimizle Allah’ın izniyle düşmanımız olan Siyonist işgal rejimine ve onun yanında duranlara karşı zafer kazanacağız” dedi.