Fas’tan İsrail İşgal Topraklarına İlk Doğrudan Uçuş

Fas Kraliyet Havayolları (Royal Air Maroc) isimli şirkete ait bir Boeing yolcu uçağının Fas’ın Kazablanka şehrinden kalkış yaparak siyonist işgal rejiminin sultası altındaki Uluslararası Ben Gurion Havaalanı’na uçuşunu gerçekleştirdiği haber verildi. Bu seferin aynı zamanda işgal rejimiyle Fas arasında ilişkilerin normalleştirilmesinden 15 ay sonra Fas’tan doğrudan işgal rejimine gerçekleştirilen ilk uçak seferi olduğu belirtildi. 

Fas Kraliyet Havayolları şirketinin müdürü bu ilk seferi gerçekleştiren uçağın Faslı birtakım iş adamlarını ve kültür sanat dünyasının bazı ileri gelenlerini taşıdığını belirtti. 

Bundan sonra Kazablanka’daki Beşinci Muhammed Havaalanı ile siyonist işgal rejiminin Ben Gurion Havaalanı arasında haftada dört uçak seferi düzenleneceği belirtildi. 

Fas’tan işgal rejimine uçak seferlerinin başlatılmasının Filistin topraklarını haksız bir şekilde ve zulümle işgal altında tutan, Kudüs’ü ve Mescidi Aksa’yı kirleten siyonistleri son derece memnun ettiği gözlemlendi. İşgalci siyonistler bu konudaki mutluluklarını ve memnuniyetlerini sosyal medyadaki mesajlarında dile getirdiler. İşgalci siyonistler bu yeni bağlantının hem daha çok turist hem de ilişki ağının daha fazla genişletilmesi anlamına geleceğini vurguladılar.