DİRENİŞ, İsrail’e Gerekli Cevabı Verdi

Siyonist rejim İsrail, hava ve karadan abluka altına aldığı Gazze Şeridi’ni bombalamaya başladı. Filistin direnişi de misillemede bulunarak, işgal topraklarına yüzlerce füze ve roket ile hedef aldı.

Siyonist rejim ordusuna ait savaş uçakları ve topçuları dün sabah saatlerinden itibaren Gazze’de muhtelif noktaları hedef almaya başladı.

Siyonist rejimin yeni cinayetlerinde 18 Filistinli şehit oldu ve 110 Filistinli de yaralandı.

Filistin direnişi işgal rejiminin bu saldırılarına karşı derhal harekete geçerek, Gazze’nin çevresindeki Siyonist yerleşim merkezlerini yüzlerce roket ve füze ile hedef aldı.

Direniş füzeleri, işgal rejiminin sözde savunma sistemlerini kolaylıkla delmeyi ve işgal topraklarına isabet etmeyi başardı.

Direniş roket ve füzelerinin başarıyla işgal topraklarına düştüğünü gören ve telaşa kapılan işgal rejimi yönetimi, Gazze’ye saldırıların tırmandırılması talimatını verince bu kez Filistin Direniş Grupları Ortak Odası bir açıklama yaparak, Siyonist düşmanın tutumunu ve Filistin halkına yönelik saldırıları durdurmama konusunda sergilediği tavrı yakından izlediğini, gerekeni yapmaması durumunda onun düşmanca tavrına karşılık vereceğini bildirdi.

Filistin Direniş Grupları Ortak Odası, işgal rejiminin düşmanca tutumunu sürdürmesi durumunda karşılıklı misillemelerinin çok daha sert ve kapsamlı olacağını belirtti. Açıklamada Ortak Oda’nın, Filistin halkının ve toprağının koruyucu kalkanı rolü üstleneceğine dikkat çekerek siyonist düşmanın, kendi mevzilerinin ve Gazze’nin etrafındaki gasp edilmiş alanlara kurulu Siyonist yerleşim merkezlerinin vurulmasından sorumlu olacağını dile getirdi.

Görüldüğü gibi, Filistin direniş eskisi, çok daha güçlenmiştir ve İsrail rejiminin herhangi bir saldırısına hemen karşılık verebilecek güçtedir.

Hatta direniş güçleri işgal topraklarının derinliğindeki noktaları bile hedef alabilme kapasite ve gücüne kavuşmuştur.

Filistin direnişinin işgal topraklarına sadece bir günde yüzlerce füze fırlatması, direnişin ne kadar güçlü olduğunu gösteriyor.