BERGUSİ’nin Eşi: EL-FETİH İçinde Açlık Grevine KOMPLO Kuranlar Var

Fedva El-Bergusi, El-Halic Online sitesine yaptığı açıklamada, açlık grevi eylemini acil bir şekilde başarısızlığa uğratmak için siyasi çevrelerde hareketlenme olduğu bilgisinin ulaştığını ifade etti.

Filistinli yüzlerce esir cezaevi koşullarının iyileştirilmesi talebiyle 17 Nisan’da başlattıkları açlık grevi eylemini sürdürürken, işgal yönetimi baskıyla ve her türlü yolla esirlerin direncini kırmaya ve eylemi sona erdirmeye çalışıyor.

GÖZAT  Mahmud Abbas, El-Fetih, İsrail ve Amerika Denkleminde FİLİSTİN DİRENİŞİ

Durumun patlama noktasına geldiğini belirten Fedva El-Bergusi, eşi Mervan El-Bergusi’nin liderliğini yaptığı toplu açlık grevi eylemini başarısız kılmak için masa altından ve üstünden çabaların devam ettiğini söyledi.

Fedva El-Bergusi, açlık grevini başarısızlığa uğratma çabalarının aç mideleriyle mücadele eden esirlerin iradesi karşısında başarısız olacağını belirtti.

GÖZAT  Mahmud Abbas - Fetih Tekelinde Gazze'siz TEK PARTİLİ SEÇİM

Fetih’ten ve Filistin Yönetimi’nden isimlerin açlık grevi eylemini başarısızlığa uğratma çabalarının işgal rejiminin eylemle ilgili söylemlerini benimsemeyle başladığını kaydeden Fedva El-Bergusi, esirlere baskı yapması için işgal yönetimiyle görüşmeler gerçekleştirildiğine dikkat çekti.

Fedva El-Bergusi, esirlerin Filistinlilerden, Arap ülkelerinden ve uluslararası toplumdan gelecek her türlü hukuki ve insani desteğe ihtiyaçları olduğunu bildirdi.