Batı Şeria’nın Da Silahlı Direnişe Katılması İsrail’in Kabusu Oldu

Siyonist rejim ordusu, 2020 yılına ait Batı Şeria’da Filistinlilerin gerçekleştirdiği silahlı operasyonların istatistiklerinin üçte ikisini saklayarak işgalci Siyonistlere yanlış rapor sundu.

Siyonist kaynaklar, İsrail ordusunun, 2020 yılına ait Batı Şeria’daki Filistinlilerin yaptığı operasyonların istatistiksel sunumunda hile yaparak silahlı operasyonların üçte ikisini son istatistik raporlarından sildiğini ifşa etti.

Siyonist Maariv gazetesi konu ile ilgili şunları yazdı: ‘İsrail ordusunun 2020 yılına ait nihai raporunda Filistinlilerin yaptığı operasyonların bir kısmının kasıtlı olarak silindiği ve ordu sözcüsünün konuya hiç değinmediği açıkça gözükmektedir.’

Gazete ayrıca, İsrail ordusunun, Filistinlilerin Batı Şeria’daki silahlı operasyonlarını saklamasının ilk kez olmadığını da vurguladı.

İsrail ordusu yine aynı şekilde, 2017 yılında Batı Şeria’da Filistinlilerin yaptığı silahlı operasyonların %50’sinin kamuoyundan saklandığını 2018’de de duyurmuştu. Bu istatistikleri yine Siyonist medya kamuoyuna açıklayarak ordunun yalanını deşifre etmişti.