BAE’de Siyonist İsrail Askerlerini Anma Töreni

Katil İsrail’in Abu Dabi Büyükelçiliği, Araplarla çatışmalarında ölen İsrailli askerler için bu hafta bir anma töreni düzenleyeceklerini açıkladı.

İşgalci İsrail’in Abu Dabi Büyükelçiliği, Arap ülkelerle çeşitli tarihlerde gerçekleşen savaşlar veya Filistin Direniş güçleriyle olan çatışmalarında ölen İsrailli askerler için bu hafta içerisinde bir anma töreni düzenleyeceklerini açıkladı.

İşgalci İsrail Radyo-Televizyonu Arap İşleri Yorumcusu Roi Kays, Twitter ’de kaydettiği bir mesajında, Siyonist İsrail’in Abu Dabi Büyükelçiliğinin konuyla ilgili yayınladığı bildirisine yer vererek, böyle bir anma töreninin ilk defa bir Arap ülkesinde düzenlendiğini belirtti.

“El Arabi El Cedid” de bu hususta verdiği haberinde, söz konusu törenin, 1948 yılında Filistin topraklarından %78’inin Siyonistlerce işgal edilmesi ve katil İsrail’in varlığını ilan etmesiyle sonuçlanan gelişmeler çerçevesinde yapıldığını hatırlattı.      

Hem Müslümanları hem Arapları katleden Terör ve işgal devleti Siyonist İsrail askerlerinin Müslüman bir ülke olan Abu Dabi’de anılmasının Araplar ve Müslümanlar adına büyük bir utanç olduğunu hatırlatan siyasi gözlemciler, dünya Müslümanlarının bunu asla affetmeyeceğini ve Abu Dabi yönetimini bundan sonra Siyonizm listesine alacaklarını belirttiler