AZERBAYCAN – Aliyev Yönetiminden İSRAİL’e 600 Milyon $ Yatırım

Levin: Biz uluslararası standartlarda hem turizm, hem ilaç sektöründe farklı ülkelere güvenlik garantisiyle hizmetler vermeye hazırız.Tel Aviv ve Hayfa’ya farklı ülkelerin üst düzey yöneticilerinden yatırımlarda bulunuldu.

Bu konuyla ilgili bir gazetecinin sorduğu soruya verdiği yanıtta; Örnek olarak Azerbaycam Cumhurbaşkanının eşi ve çocukları bir kaç ay önce Hayfa turistik sahillerinde 6 milyon dolar değerindeki bir villayı satın almışlardır ve bu villanın güvenliği İsrail emniyet güçleri tarafından sağlanmaktadır.

Azerbaycan Cumhurbaşkanının ailesinin üyelerinin turistik alanda ve ilaç sektöründe şahsi mal varlıklarının 600 milyon dolarını Siyonist İsrail’e yatırdıkları öğrenildi.

Azerbaycan Cumhurbaşkanının küçük oğlu Haydar Aliyev’de bir kaç ay önce bu villada kalmış ve İsrail’in doktorları sayesinde tedavisi zor olan bir hastalığını yendiği açıklandı.

Aynı zamanda Azerbaycan Cumhurbaşkanı’nın eşi ve hayır kurumu başkanı Haydr Aliyev geçtiğimiz beş yıl içinde Siyonist İsrail’e gözle görülür miktarda yatırımlar yapmışlar ve İsrail yardım kuruluşlarına olan yakınlıklarıyla bilinmektedirler.

Yapılan araştırmalar sonucunda Azerbaycan Cumhurbaşkanının genç oğlu Haydar Aliyev’in Dubai, İstanbul, Londra, Los Angelas’da 750 milyon doları değerinde villalari olduğu öğrenildi.

Haberin Rusça Kaynağı:

=> Семья президента Азербайджана инвестировала в экономику Израиля $ 600 млн