Siyonistler 3 Filistinli Gence Suikast Düzenledi

Siyonist işgal güçlerinin özel bir suikast timi sabahın erken saatlerinde Filistin’in Batı Şeria bölgesinde bulunan Cenin şehrindeki İbnu Sina Hastanesi’ne gizlice girerek ikisi kardeş olan üç Filistinli gence suikast düzenledi. 

Yerel kaynakların verdiği bilgilere göre, işgalcilerin özel suikast timinin elemanları hastaneye girip üçüncü kata gizlice çıktıktan sonra susturucu takılmış tabancalar kullanarak üç genci şehit ettiler. 

Video görüntülerden suikast timinin sivil kıyafetler giydiği, içlerinden üç kişinin de doktor ve hemşire kıyafeti giymiş oldukları gözlemleniyor. Tim elemanlarından bazılarının da kadın elbiseleri giydikleri ve içlerinde bir kişinin bebek kundağı taşıdığı, birinin de engellilere özel tekerlekli sandalyeyle götürüldüğü dikkat çekiyor. Suikast planı için hedef aldıkları gençlerin bulunduğu üçüncü kata çıkabilmek amacıyla böyle bir düzen kurdukları anlaşılıyor. 

Suikast timi hastanenin üçüncü katına çıkıp daha önce bir olayda yaralanmış bir genci, onun kardeşini ve bir arkadaşlarını susturucu takılı tabancalarla şehit ediyorlar. 

Ardından işgal güçlerinin Cenin şehrine düzenledikleri baskında etraftan yoğun silah seslerinin duyulduğu belirtildi. 

İşgal rejiminin özel suikast timi tarafından hastanede düzenlenen sinsi saldırıda Cenin Tugayı’nın kurucularından Muhammed Eymen Gazzavi, onun kardeşi Basil Eymen Gazzavi ve Kassam Tugayları’nın Cenin’deki komutanlarından Muhammed Velid Celamine’nin hedef alındığı belirtildi. Bunlardan Basil’in daha önce saldırıya maruz kalarak yaralanmış ve yarı felçli durumda olduğuna dikkat çekildi.

İlgili Haberler

Batı Şeria’da Baskınlar Devam Ediyor

Siyonist Güçler Batı Şeria’da Baskınlara Devam Ediyor

Batı Şeria’da Tutuklama Furyası Devam Ediyor