SİYONİST Ordu Filistinli 2 GENCİ Daha Şehit Etti!

İşgal güçleri dün gece Ariel eylemini gerçekleştiren Ömer Ebu Leyla’yı şehit ettikten birkaç saat sonra Nablus’taki Yusuf’un Kabri bölgesinde Filistinli iki genci daha şehit etti.

Yerel kaynaklar, işgal güçlerinin Yusuf’un Kabri bölgesi yakınlarında Filistinli iki gencin içinde bulunduğu araca ateş açarak gençleri yargısız infaz ettiğini söyledi.

Filistin Sağlık Bakanlığı, Nablus’ta iki gencin işgal güçlerinin açtığı ateşle şehit olduklarını açıkladı.

Kaynaklar, işgal güçlerinin gençlerin içinde bulunduğu otomobile ulaşmaya çalışan ilk yardım ekibine de ateş açtığını ve gençlerin kan kaybından ölümünü beklediğini söyledi.

Kaynaklar ayrıca şehit gençlerin 21 yaşındaki Raid Haşim Muhammed Hamdan ve 20 yaşındaki Zeyd Imad Muhammed Nuri olduğunu bildirdi.

İşgal güçleri dün gece Yusuf’un Kabri bölgesine ve Nablus kentinin doğusuna baskın düzenledi.

Yahudilerin kutsal kabul ettiği Yusuf’un Kabri bölgesi çevresinde ve Amman Caddesi’nde evlerin çatılarına çıkan işgal askerlerinin bölgeye baskın düzenleyecek Yahudi yerleşimcileri korumak için önlem aldıkları kaydedildi.

Kaynaklar, işgal güçlerinin yoğun güvenlik önlemleri altında yüzlerce Yahudi yerleşimcinin Yusuf’un Kabri bölgesine baskın düzenlediğini ifade etti.

İlgili Haberler

Kiryat’taki Direniş Eyleminde 3 Ölü 3 Yaralı

Kudüs’te Silahlı Eylem – 1 Ölü 8 Siyonist Yaralı

Gazze’de 1 Siyonist Subay İle 2 Asker Öldürüldü