Siyonist İsrail Ordusu: Yanlışlıkla Vurduk!

İşgal ordusu, Gazze Şeridi’nin kuzeyinde İzzeddin El-Kassam Tugayları üyesine ateş açılması olayının “yanlış anlama”dan kaynaklandığını öne sürdü.

İşgal ordusu sözcüsü öğleden sonra konuyla ilgili yayınladığı bildiride, işgal güçlerinin sınır hattı yakınlarında yanlış anlama sonucu silahlı bir kişi sandığı Hamas üyesi Mahmud El-Ethem’e ateş açtığını ve olayla ilgili soruşturma başlatıldığını öne sürdü.

İşgal rejimi medya organları, işgal ordusu sözcüsünün açıklamasını “utanç verici” ve “korkakça” olarak niteledi.

Filistin Sağlık Bakanlığı, işgal güçlerinin bu sabah erken saatlerde Beyt Hanun’un doğusunda direnişe ait bir gözlem noktasına işgal güçlerin açtığı ateşle yaralanan gencin şehit olduğunu duyurdu.

Bu arada, İzzeddin El-Kassam Tugayları, Mahmud Ahmed El-Ethem’in mücahitlerinden olduğunu açıkladı.

İşgal güçlerinin gözlem noktasına kasıtlı olarak ateş açtığını bildiren El-Kassam Tugayları, cinayetin geçiştirilemeyeceğini kaydederek, işgal rejiminin sorumlu olduğunu ve sonuçlarına katlanacağını söyledi.

İlgili Haberler

Netanyahu ve Suç Ortakları İdam Edilmeli

Hizbullah Saldırılarında İsrail’de 8800 Bina-Yapı Yıkıldı

Siyonist Başkan: Hizbullah Ekonomimizi Çökertiyor