SİYONİST Rejimden Gözaltında İNFAZ!

Şehit gencin kardeşi Beşir Er-Rimavi, Quds Press Haber Ajansı’na konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Filistin irtibat görevlisinin aileye Muhammed’in şehit olduğu bilgisini ilettiğini söyledi.

Şehit Er-Rimavi’nin işgal güçleri tarafından gözaltına alındıktan sonra hayatını kaybettiği ve cesedinin otopsi için işgal rejimindeki Ebu Kebir Enstitüsü’ne götürüldüğü bildirildi.

Beşir Er-Rimavi, kardeşi Muhammed Er-Rimavi’nin işgal güçlerince vahşi bir şekilde darp edilmesi sonucu hayatını kaybettiğini açıkladı.

İşgal askerlerinin gözaltına aldıkları sırada Filistinli genci silah dipçikleriyle öldüresiye darp ettikleri ve bilincini kaybeden genci daha sonra bilinmeyen bir yere götürdükleri kaydedildi.

Filistin Esirler ve Özgürlüğe Kavuşanlar Heyeti Başkanı Kadri Ebu Bekir de konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Muhammed Er-Rimavi’nin şehit olmasından tamamen işgal güçlerinin sorumlu olduğunu söyledi.

İşgal güçlerinin Filistinli genci gözaltına aldığı sırada vahşice darp ettiğini belirten Ebu Bekir, gözaltına alış şeklinin işgal güçlerinin Er-Rimavi’yi katletmeye önceden karar verdiklerinin kanıtı olduğunu ifade etti.

İlgili Haberler

Siyonistler, Filistinlilere İşkenceyi Eğlence Olarak Görüyor

Siyonistler Gazze’deki 2 Askerinin Daha Öldüğünü İtiraf Etti

Han Yunus’ta İsrail’e Büyük Pusu – 11 Ölü