Siyonist İsrail Gazze’ye Hava Saldırısı Düzenledi

Korsan İsrail savaş uçakları Gazze Şeridi’nin doğusunda  yer alan Şucaiye bölgesini bombalarken  saldırıda  yaşanan can ve mal kaybı ile ilgili olarak bir haber verilmedi.

Terör rejimi İsrail, sözkonusu saldırının Gazze Şeridi’den İsrail merkezlerine roket atılmasına yönelik misilleme olduğunu iddia ediyor.  Terör rejimi  her zaman  bu gibi düzenlediği saldırıların ardından  çeşitli bahaneleri gündeme getirerek saldırılarını haklı göstermeye çalışıyor.

Bilindiği gibi terör rejimi İsrail, 2006 yılında Gazze Şeridi’ni hava, kara ve denizden tam olarak abluka altına almış ve Gazze Şeridi’ni adeta açık cezaevine dönüştürmüştü.

Öte yandan işgal güçleri El-Halil’in kuzeyindeki Gush Etzion siyonist Yahudi Yerleşkesi yakınlarında otomobille çarpma eylemi girişiminde bulunduğu iddiasıyla Filistinli 16 yaşındaki bir genç kıza ateş açtı.

İşgal rejimi medyası Filistinli yaralı genç kızın Gush Etzion yakınlarındaki bir kontrol noktasında bulunan işgal askerlerine yönelik otomobille çarpma eylemi girişiminde bulunduğunu ileri sürdü.

İşgal rejimi televizyonu 7’nci kanalı, işgal askerlerinin Filistinli genç kızın üzerine doğrudan ateş açtığını belirtirken, Filistin Sağlık Bakanlığı’ndan olayla ilgili henüz bir açıklama yapılmadığı ifade edildi.Görgü tanıkları işgal güçlerinin ilk yardım ekiplerinin Filistinli genç kıza müdahalede bulunmasına izin vermediğini söyledi.

İlgili Haberler

Netanyahu ve Suç Ortakları İdam Edilmeli

Hizbullah Saldırılarında İsrail’de 8800 Bina-Yapı Yıkıldı

Gazze’de 15 Günde 523 Müslüman Şehit Oldu