SİYONİST Netanyahu’nun SEÇİM Hırçınlığı!

Siyonist İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu’nun partisi Likud’un seçim kampanyası dün Tel Aviv’de başladı. Siyonist başbakan kampanya konuşmasında rakiplerini ve medyayı hedef aldı.

Siyonist Netanyahu taraftarlarını seçimi garanti görmemeleri ve mutlaka oy kullanmaları konusunda uyardı. Benny Gantz ve Yair Lapid önderliğinde kurulan rakip ittifakı gizli solcu olmakla suçladı.

Seçmenin kendisi önderliğinde kurulacak güçlü ve sağcı bir hükümet ile Araplardan destek alacak ve Gantz ile Lapid tarafından kurulacak zayıf bir solcu hükümet arasında tercih yapacağını iddia etti.

Netanyahu rakiplerinin prompter ile kendisinin ise kalpten konuştuğunu ifade etti. Medyanın kendisine karşı önyargılı davrandığını ve başarılarını gizlediğini söyledi. Kendisi aleyhine yolsuzluk davası açmaya hazırlanan Başsavcı Avichai Mandelbeit’in yanlış suçlamalara dayandığını öne sürdü. Seçimlerin ardından davanın düşeceğini ifade etti.

Öte yandan İsrail seçim komitesi propaganda sayılabilecek ifadelerin temizlenebilmesi için Netanyahu’nun canlı konuşmalarının 10 dakika geç yayınlanmasına karar verdi. Netanyahu bu karar ile rakipleri Gantz ve Lapid’in kayırıldığını iddia etti.

İlgili Haberler

Siyonistler, Filistinlilere İşkenceyi Eğlence Olarak Görüyor

Siyonistler Gazze’deki 2 Askerinin Daha Öldüğünü İtiraf Etti

Han Yunus’ta İsrail’e Büyük Pusu – 11 Ölü