Lieberman: Netanyahu, Başbakanlığa Layık Değil!

Terör rejimi İsrail’in eski savaş bakanı Avigdor Lieberman, ‘Netanyanu, İsrail başbakanlığına layık değil’ dedi.

Lieberman, İsrail Kanal12’ye verdiği demeçte, Netanyahu’yu sert dille eleştirerek, Netanyahu’nun ümitsizlik içinde olduğunu söyledi ve Netenyahu’nun seçimlerden önce kendisiyle açık oturuma katılacak cesarete sahip olmadığını zira partisinin ve kendisinin çok kötü durumda olduğunu bildiğini ve bundan dolayı kendisiyle bir açık oturuma katılmayı reddedeceğini düşündüğünü söyledi.

Terör rejimi İsrail’de  genel seçimler Eylül ayında  yapılacak. 

Bu arada siyonist  İsrail medyasından Yediot Aharonot gazetesi, ABD Başkanı Donald Trump’ın ırkçı İsrail’deki erken seçim öncesi Arap liderlerle bir barış konferansı düzenleyeceğini iddia etti. Netanyahu’nun seçim kampanyasına destek vermeyi amaçlayan konferansta, “Yüzyılın Anlaşması” planının tanıtılacağı öne sürüldü

Yediot Ahranot gazetesinin haberine göre, Trump’ın damadı ve Başdanışmanı Jared Kushner, Orta Doğu turu kapsamında Arap liderlerini eylül ayında yapılacak İsrail erken seçimleri öncesi yapılması planlanan konferansa davet edecek.

ABD başkanlarının yazlık konutu Camp David’de düzenlenmesi planlanan konferansta Trump, “Yüzyılın Anlaşması” planına ilişkin ayrıntıları açıklayacak.

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ise Arap liderlerin konferansa katılıma yönünde çekince yaşamamaları için konferansta hazır bulunmayacak.

Irkçı İsrail’de 9 Nisan’da yapılan erken seçimlerin ardından hükümetin kurulamaması üzerine 17 Eylül’de seçimlerin yenilenmesi kararı alınmıştı.

İlgili Haberler

Siyonistler, Filistinlilere İşkenceyi Eğlence Olarak Görüyor

Siyonistler Gazze’deki 2 Askerinin Daha Öldüğünü İtiraf Etti

Han Yunus’ta İsrail’e Büyük Pusu – 11 Ölü