SİYONİST Lieberman: En Çok Biz YERLEŞKE Yaptık

İsrael Hayom gazetesinin yazdığına göre dün işgal rejiminin yeni kurduğu yerleşkeye yaptığı ziyarette konuşan Siyonist bakan Lieberman “yerleşkelerin yapılması yapılmaması, bu konudaki projelerin onaylanıp onaylanmaması ve bunların sayısı ile ilgili olarak yapılan tartışmaların farkındayım. Daha önce Amona olan Amihay bölgesindeyiz. Gerçeği söyleme zamanı geldi: Biz, 2000’den beri görülmemiş bir şekilde yerleşke inşaatını sürdürüyoruz” dedi.

Lieberman sözlerini şöyle sürdürdü: “Beit El’de 300 konut yapıyoruz. El-Halil’deki Yahudi yerleşkesi belediye komisyonu tarafından tanındı. İki semtin yapılması onandı. Bunlar gerçeklerdir. Aynı şekilde Batı Yaka’nın her tarafına bakın. Hayal ettiğiniz her yerde yerleşke inşa ediyoruz.”

2017 yılı başından beri 3000 konut inşaatının devam ettiğini, 7500 konutun inşaatının Planlama ve İnşaat Komisyonundan çıktığını, uzun süredir ulaşmadıkları rakamlara ulaştıklarını belirten Lieberman, daha önceki hükümetlerin söz verip de yapamadıklarını yapmaktan son derece mutlu olduğunu söyledi.

İlgili Haberler

Siyonistler, Filistinlilere İşkenceyi Eğlence Olarak Görüyor

Siyonistler Gazze’deki 2 Askerinin Daha Öldüğünü İtiraf Etti

Han Yunus’ta İsrail’e Büyük Pusu – 11 Ölü