Kassam Tugayları: 5 Tank İmha Edildi, Çok Sayıda Siyonist Öldü

İzzeddin El-Kassam Tugayları, mücahitlerinin Gazze Şeridi’nin kuzeyindeki Cibaliya bölgesinde ve orta kesimindeki Cuhru’d-Dik bölgesinde çok sayıda işgal askeri öldürdüğünü ve yaraladığını açıkladı.

El-Kassam Tugayları, mücahitlerinin ayrıca işgal güçlerinin attığı fakat patlamayan yaklaşık 2 ton ağırlığındaki iki füzeyi yeniden kullanılır hale getirerek işgal ordusuna ait 5 tankı imha ettiklerini, tanklarda bulunan tüm askerleri öldürdüklerini ya da yaraladıklarını bildirdi.

Telegram kanalı aracılığıyla bir dizi askeri bildiri yayınlayan El-Kassam Tugayları, “Cibaliya beldesinde çok sayıda işgal askeri öldürdük. Çatışmalar devam ediyor” dedi.

İşgal güçlerini el yapımı patlayıcılar, Yasin-105 ve TBG roketleriyle hedef aldıklarını belirten El-Kassam Tugayları, mücahitlerin dünden bu yana Gazze Şeridi’nin kuzeyindeki Cibaliya beldesinde işgal güçleriyle çatıştığını söyledi.

El-Kassam Tugayları, bugün yayınladığı bir başka bildiride de Cuhru’d-Dik bölgesinde işgal güçlerinin girdiği bir tünel ağzını havaya uçurduklarını ve yardıma gelen işgal askerlerini de havan mermileriyle hedef alarak çok sayıda işgal askeri öldürdüklerini ve yaraladıklarını kaydetti.

El-Kassam Tugayları ayrıca Gazze Şeridi’nin kuzeyindeki Cibaliya Kampı El-Kasasib Mahallesi’nde sıfır mesafeden girilen çatışmalarda işgalci 4 askerin öldürüldüğünü bildirdi.

İlgili Haberler

Kiryat’taki Direniş Eyleminde 3 Ölü 3 Yaralı

Kudüs’te Silahlı Eylem – 1 Ölü 8 Siyonist Yaralı

Gazze’de 1 Siyonist Subay İle 2 Asker Öldürüldü