KASSAM Komutanı: Kadın, Çocuk ve Yaşlılara Dokunmayın

İsrail kaynaklı ya da sözde insani hassasiyetler üzerinden paylaşımlar yaparak Filistin Direnişini karalama faaliyetleri devam ediyor.

Sahada askeri yenilginin acı tadına varan İsrail ve uşakları ya da farkında olmadan bu güruha hizmet edenler, medya üzerinden kara propaganda yaparak Müslümanlara ve İslam’a olan kinlerini farklı bir şekilde açığa vuruyor.

Onlarca yıldır on binlerce insan hakları ihlali ve cinayet hiç olmamış gibi hayatına devam edenler, bir anda yalan haberler üzerinden “İnsani” bir hassasiyet perdesi arkasından Müslümanlara ve Filistin Direnişine saldırıyor.

Allah’ın izniyle sahada olduğu gibi sanal alemde de oyunları ve mücadeleleri boşa gidecek ve Direniş Ekseninin şanlı bir kalesi olan Filistin’in zaferlerini hüzün ve öfke homurtuları içerisinde izlemeye devam edecekler.

Kassam Tugayları lideri Komutan Ebu Halid El-Dayf da Mücahidlere verdiği emirde şu ifadelere yer verdi: “Kadınlara ve çocuklara zarar vermeyin!”

Elbette esir alma operasyonları da bu duruma aykırı bir durum yoktur. Nitekim Direniş yıllardır esir tuttuğu Siyonist İsrail askerlere bile İslam’ın esir tutma prensipleri ile muamelede bulunup insani bir yaşam ortamı sunmaktadır.

İlgili Haberler

Kiryat’taki Direniş Eyleminde 3 Ölü 3 Yaralı

Kudüs’te Silahlı Eylem – 1 Ölü 8 Siyonist Yaralı

Gazze’de 1 Siyonist Subay İle 2 Asker Öldürüldü