KASSAM: İsrail Operasyonunda, DİRENİŞ Önemli Şeyler Kazandı

İzzeddin El-Kassam Tugayları, direnişe bilgi sağlayan Filistin halkına teşekkür ederek, halkın sorumluluğunun farkında olduğunu ve kendisine güvenilebileceğini ispatladığını ifade etti.

El-Kassam Tugayları sözcüsü Ebu Ubeyde, sosyal paylaşım sitelerimden Twitter’daki hesabında yaptığı açıklamada, “Halkımız ve ümmetimizin özgür insanları “Keskin Kılıç” Operasyonu ile ilgili direnişe çok önemli bilgiler verdi ve o bilgilerden yararlandık” dedi.

Ebu Ubeyde, ulaşan bilgilerin Siyonistlerin başarısız operasyonunun ipuçlarını takip etmede kendilerine yardımcı olduğunu belirtti.

Filistin halkına teşekkür eden İzzeddin El-Kassam Tugayları, Filistin halkının direnişin gerçek destekçisi olduğunu söyledi.

El-Kassam Tugayları, Filistin halkından direnişe bu konuda daha çok yardımcı olmasını istedi.

İzzeddin El-Kassam Tugayları 22 Kasım’da Han Yunus’un doğusuna sızan ikisi kadın İsrail özel kuvvetler ajanlarının fotoğraflarını yayınladı.

Operasyona “Keskin Kılıç” adını veren El-Kassam Tugayları, Han Yunus’un doğusuna sızan özel kuvvetler ajanlarının Whatsapp numaralarını ve e-mail adreslerini açıklayarak halktan kendilerine bilgi vermelerini istedi.

İlgili Haberler

Kiryat’taki Direniş Eyleminde 3 Ölü 3 Yaralı

Kudüs’te Silahlı Eylem – 1 Ölü 8 Siyonist Yaralı

Gazze’de 1 Siyonist Subay İle 2 Asker Öldürüldü