İsrail’in İslam Ülkelerini Bölme Hayali Boşa Çıktı!

İran İslami Şura Meclisi Başkanı Ali Laricani, Lübnan Hizbullah hareketinin 33 günlük savaşındaki zafer yıldönümünü kutlayarak, Siyonistler’in İslam ülkelerini parçalama komplosunun boşa çıkarıldığını belirtti.

Ali Laricani Lübnan Meclis Başkanı Nebih Berri ve Hizbullah Genel Sekreteri Seyyid Hasan Nasrullah’a ayrı ayrı mesajlar göndererek, işgal rejiminin 33 Günlük Lübnan savaşında yalancı heybetinin kırıldığını belirterek, bu zaferin direniş hareketinin dirayet ve liderliği ve Hizbullah mücahitlerinin iman, cihat ve fedakarlık gücünün ürünü olduğunu kaydetti.

Laricani ayrıca, İran İslam Cumhuriyeti’nin Siyonist rejim karşısında direniş hareketini desteklediğini yeniden ilan ederek, Yüzyılın Anlaşması planının asla Siyonistler’in saldırgan ve yayılmacı hayallerini gerçekleştiremeyeceğini vurguladı.

12 temmuz 2006’da başlayan 33 Günlük Savaş’ta Hizbullah güçleri, Siyonistler’i yenmeyi başardı.

İlgili Haberler

MOSSAD: İsrail, Suriye Muhalifi El-Kaide Üyelerini Tedavi Etti

28 Yaşındaki Siyonist Haham BAE’de Öldürüldü

Siyonist Herzog Azerbaycan Ziyaretini İptal Etti