İsrail: Yeni Bir Savaşa Hazırlık Yapıyoruz

İsrail Savunma Bakanı Benny Gantz, İsrail’in güvenlik açısından şu an zor bir durumda olduğunu söyledi. Siyonist ordu Genelkurmay Başkanı ise, İsrail ordusunun 2021’deki Kudüs’ün Kılıcı Savaşı’nın tekrarına hazırlandığını söyledi. 

Siyonist rejim Savunma Bakanı Benny Gantz, Tel Aviv’in şu anda zor bir güvenlik durumuna tanık olduğunu, Filistinlilerin işgal altındaki topraklarda gerçekleştirdiği eylemlerin ardından gerilimin arttığını söyledi.

Gantz basına, “Zor bir çatışma dönemine tanık oluyoruz ve gerçek şu ki teslim olamayız” dedi. Konuyu büyük bir güç ve ciddiyetle ele aldıklarını belirtti.

Diğer yandan Siyonist ordu Genelkurmay Başkanı Aviv Kochavi de, İsrail ordusunun 2021’deki Kudüs’ün Kılıcı Savaşı’nın tekrarına hazırlandığını söyledi. Siyonist güçlere en az bir ay sürecek “Duvarların Muhafızı 2 Operasyonu” olarak adlandırdığı askeri operasyona hazırlanmaları talimatını verdi.

Kochavi, İslami Cihad’ın ise şehit olan üyelerinin ardından işgal altındaki toprakların güneyine toplu roket saldırıları gerçekleştirebileceğini öngördü.

Savunma Bakanı Gantz ise cuma günü, bir aylık bir süre için üç yüz yedek Sınır Polisi memurunu göreve çağırdı.

İlgili Haberler

Siyonistler, Filistinlilere İşkenceyi Eğlence Olarak Görüyor

Siyonistler Gazze’deki 2 Askerinin Daha Öldüğünü İtiraf Etti

Han Yunus’ta İsrail’e Büyük Pusu – 11 Ölü