İsrail: Tek Kurtuluş, Mezhep Fitnesi…

Siyonist İsrail eski Ordu İstihbarat Başkanı “Aharon Zeevi Farkaş”, İsrail’in İran’a karşı mücadelesinde, Arap ve Sünni mezhep ülkelerle ittifak kurması gerektiğini söyledi.

Güvenlik ve Terörle Mücadele başlıklı konferansta, siyasi askeri uzmanlar arasında konuşan Farkaş, 33 günlük Lübnan ve 22 günlük Gazze savaşlarında, İsrail’in İran karşısında ne denli “küçük ve zavallı” kaldığına şahit olduklarına itiraf ederken, İran’a karşı sürdürdükleri mücadelelerinde tek çarelerinin Siyonist İsrail’in Suudi Arabistan, Mısır ve Suriye gibi Arap ülkelerle ittifak kurması olduğunu belirtti.

Katil İsrail eski Ordu İstihbarat Başkanı Farkaş konuşmasının devamında bu hususta ayrıca, “Gazze savaşında, Müslüman ve Sünni mezhep ülkeleri İran’a karşı yönlendirip, yönetmemiz gerektiği kanaatine varmıştık. Nitekim Gazze savaşında Mısır bu rolü çok güzel yerine getirdi” şeklinde konuştu.

İşlediği zulüm ve cinayetlerle islam dünyasının nefretini kazanan ve işgal ettiği islam topraklarını hala terketmeyen katil ve korsan rejim İsrail, İran’ın son yıllarda umulmadık derecede güçlü ve etkin bir devlet olarak uluslararası arenada söz sahibi olmasından büyük bir tedirginlik duydğunu artık gizleyemiyor.

Özellikle, islam dünyasının sevgilisi haline gelen Dr. Ahmedinejad’ın cumhurbaşkanlığından bu yana işgalci İsrail’in etekleri tutuşmuş durumda.

İlgili Haberler

İsrail’in Lübnan Saldırısında 6 Kişi Şehit Oldu

Yemen Direnişi, İsrail’e Yardım Götüren ABD Gemisini Vurdu

Yemen Ensarullah Direnişi: ABD ve İngiltere Hedefimizde