İsrail: Ortadoğu Liderleri Bizi Dost, İran’ı Düşman Biliyor…

Siyonist Netanyahu, “Trump’ın Kudüs’ü israilin başkenti olarak tanımasının ardından ‘İnsanlar muazzam bir sarsıntı olacağını söyledi. Ama ne oldu? Hiçbir şey.” dedi.

Kudüs’te Hristiyan Medya Zirvesi ve Siyon Dostları Müzesi’nin yeni medya merkezinin açılış töreninde konuşan terörist Netanyahu, “Arap ülkelerinin İran tehdidi nedeniyle İsrail algısında net bir değişim yaşadığını” öne sürdü.

Netanyahu, “Çok büyük bir şey oluyor; İsrail Ortadoğu’daki birçok insanın kafasında dönüşüm yaşıyor. Artık bir düşman olarak algılanmıyor. Vazgeçilmez bir müttefik haline geldik.” şeklinde konuştu.

Kanıt olarak Netanyahu, ABD Başkanı Donald Trump’ın Kudüs’ü siyonist terör çetesinin başkenti olarak tanıması ve ardından Golan Tepeleri’nin ilhakını tanımasını gösterdi. Netanyahu “İnsanlar muazzam bir sarsıntı olacağını söyledi. Ama ne oldu? Hiçbir şey.” dedi.

Terörist Netanyahu, Arap ülkeleriyle normalleştiklerini, bu normalleşmenin güvenlik ve diplomasinin ötesine geçen, teknolojik ve ekonomik işbirliğini de beraberinde getirdiğini söyledi.

İlgili Haberler

MOSSAD: İsrail, Suriye Muhalifi El-Kaide Üyelerini Tedavi Etti

28 Yaşındaki Siyonist Haham BAE’de Öldürüldü

Siyonist Herzog Azerbaycan Ziyaretini İptal Etti