İSRAİL Ordusu ve Medyası: SURİYE Füzelerle Saldırdı Kayıp Var

Atılan tüm roketlerin İsrail hava savunma sistemi Demir Kubbe tarafından havada etkisiz hale getirildiği ifade edilen açıklamada, saldırıda ölen ya da yaralanan olmadığı iddia edildi.

Açıklamada ayrıca, “İsrail ordusu bunu vahim bir olay olarak görmektedir ve çeşitli senaryolara hazırlıklı olmaya devam etmektedir.” ifadesine yer verildi.

İsrail ordu sözcülüğünden bir yetkili de Golan Tepeleri’nde sirenlerin çaldığını söylemişti ancak nedeni hakkında bilgi vermemişti.

Suriye Ordusunun Siyonist İsrail’e karşı yaptığı saldırılarda bir çok bölgede sirenlerin çaldığı ve Siyonistler arasında büyük korku yaşandığı belirtildi.

Siyonist medya da saldırılara doğruladı ve yaptıkları haberlerde Suriye tarafından atılan en az 50 füzenin olduğu ve İsrail hava savunma sistemlerinin başarısız olduğu belirtildi.

Siyonist medya yaptığı haberlerde Suriye’nin füze saldırıları sonucu askeri kayıbın da “çok sayıda” olduğu açıklandı.

İsrail işgalindeki Golan Bölge Konseyi de bir açıklama yaparak, işgal altındaki Golan sakinlerinden sığınaklardan çıkmamalarını istedi.

Haaretez gazetesi muhabiri, Suriye tarafından atılan bazı roketlerin Demir Kubbe’yi geçerek, hasara yol açtığını, ancak can kaybının olmadığını yazdı.

El-Meyadin televizyon kanalı, Siyonist rejime ait onlarca askeri merkezin hedef alındığını duyurdu.

El-Meyadin ayrıca sahadaki bir kaynaktan naklen, Siyonist rejimin herkesten füzeli saldırılara maruz kalan hedefleri saklı tutmalarını ve atılan füze sayısının 20’den fazla olmadığı şeklinde verilmesini istediğini bildirdi.

Kaynaklardan bazıları da Suriye tarafından işgal topraklarındaki hedeflere 68’den fazla füze fırlatıldığını aktardı.

İlgili Haberler

İsrail’in Lübnan Saldırısında 6 Kişi Şehit Oldu

Siyonistler, Filistinlilere İşkenceyi Eğlence Olarak Görüyor

Siyonistler Gazze’deki 2 Askerinin Daha Öldüğünü İtiraf Etti