İSRAİL: GAZZE’den Roket Emri, İRAN ve SURİYE’den

Jonathan Konricus gazetecilere yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Filistinli ‘İslami Cihad’ örgütü ile Suriye rejimi ve İran Devrim Muhafızları arasında açık bir bağ olduğunu görüyoruz.”

Siyonist İsrail ordusundan yapılan açıklamada, “İsrail’e atılan roketlerin emrinin ve teşvikinin Suriye – Şam ile İran Devrim Muhafızları Kudüs Gücü tarafından verildiğini biliyoruz.” ifadeleri yer aldı.

Siyonist ordunun açıklamasında, roketlerin İslami Cihad Hareketi tarafından atıldığı belirtilirken, Gazze’nin yönetimini elinde bulundurması sebebiyle Hamas’ın da bu olaydan aynı derecede sorumlu olduğu belirtildi.

Siyonist İsrail ordusunun, her türlü senaryoya hazır olduğu iddia edilen açıklamada, “İsrail ordusu Gazze’den gelecek her türlü terör saldırısına misliyle karşılık verecektir.” ifadeleri kullanıldı.

Terörist İsrail Ordu Sözcüsü Ronen Manelis ise Gazze’ye düzenlenen hava saldırılarına atıfta bulunarak, açıklamada şunları kaydetti: “Bu operasyonla Gazze Şeridi’nde ihtiyacı olanlara açık mesajlar verdik. Ne Gazze’de ne de Gazze’nin dışındaki hiç kimse dokunulmazdır.”

Siyonist İsrail, akşam saatlerinde abluka altındaki Gazze Şeridi’nden sınırın Korsan İsrail işgal toprakları tarafına roket atıldığı gerekçesiyle Gazze’de bazı noktalara hava saldırısı başlatmıştı.

Siyonist İsrail ordusundan yapılan yazılı açıklamada, İşgalci İsrail savaş uçakları ile helikopterlerinin Gazze’de Hamas’a ait 80 hedefi vurduğu belirtilmiş, saldırıların, Gazze’den atıldığı iddia edilen roketlere misilleme olarak yapıldığı ifade edilmişti.

İlgili Haberler

İsrail’in Lübnan Saldırısında 6 Kişi Şehit Oldu

Yemen Direnişi, İsrail’e Yardım Götüren ABD Gemisini Vurdu

Yemen Ensarullah Direnişi: ABD ve İngiltere Hedefimizde